Cautare

2635 de rezultate pentru "sorin barbu infractor" (7.81 secunde)
Intr-o scrisoare deschisa, adresata ministrului Mediului si Gospodaririi Apelor, Sulfina Barbu, ministrului Afacerilor Externe, Mihai-Razvan Ungureanu, ministrului Integrarii Europene, Anca Boagiu, ministrului Economiei si Comertului, Codrut Seres, ministrului Cultelor, Adrian Iorgulescu si ministrului Muncii, Solidaritatii Sociale si Familiei, Gheorghe Barbu, presedintele PER, Petru Lificiu, fost ministru secretar de stat in Guvernul Adrian Nastase, avertizeaza in privinta pierderilor majore sociale, culturale, economice, de mediu si de imagine externa pe care le va avea Romania daca acest proiect va fi acceptat de autoritatile romanesti.
Vrand sa iasa in evidenta cu declaratii care mai de care mai acide, deputatul PC Andrian Mihei s-a hotarat sa o ia la ture pe Sulfina Barbu, ministrul Mediului, despre care spune in cadrul unui comunicat ca "ura nedisimulata fata de administratia locala constanteana o determina, parca, sa urmareasca cu indarjire blocarea oricaror proiecte sau investitii ar putea conduce la dezvoltarea si infrumusetarea zonei litorale".
Sulfina Barbu a anuntat ca in ultimele doua luni Garda de Mediu a mai administrat vreo 25 de amenzi in valoare de 235,5 mii de euro, iar ministrul Muncii, Gheorghe Barbu, a spus ca are ca prioritati modificarea Legii pensiilor, Legea privind protectia persoanelor varstnice si cresterea salariului minim brut.
Parintele Danau Barbu, paroh al Bisericii "Sfintii Imparati Constantin si Elena", sustine ca biserica sa nu a apartinut niciodata greco-catolicilor, lucru pe care-l poate demonstra cu acte si extrase din Cartea Funciara. ... Vom discuta asupra acestor bunuri", a declarat Barbu.
Paradoxal, demiterea lui Manafu pare a fi consecinta alegerii in functia de presedinta a femeilor democrate a Sulfinei Barbu, ministrul Mediului.
Florian Barbu, trezorier-sef in cadrul Trezoreriei Dolj, a declarat ca alegerea criteriului de executie era normala, dat fiind faptul ca anul trecut primarii din Dolj au ramas cu foarte multi bani necheltuiti in vistierie.
"Mihai Seitan, presedintele Casei Nationale de Pensii, ne-a lasat sa intelegem ca, indiferent cit de mult vom striga ca el si ministrul Barbu sa-si dea demisia, nimeni nu ne va baga in seama.
Alianta Pensionarilor din Galati a pichetat sediul Ministerului Muncii, minister care il are in frunte pe democratul Gheorghe Barbu. ... Cele mai tari declaratii "Presedintele Traian Basescu ar trebui sa-i trimita un biletel si ministrului Muncii, Gheorghe Barbu, pentru a-i cere acestuia sa mareasca pensiile.
Va veni si Seitan, care mi-a promis ca, atunci cind il vom invita la Galati, va veni impreuna cu ministrul Barbu", ne-a declarat Toader Cristea.
Ministrii democrati au coborat in popor Cei cinci ministri portocalii, Radu Berceanu, Vasile Blaga, Gheorghe Barbu, Sulfina Barbu, Anca Boagiu, precum si cativa secretari de stat de la alte ministere prezenti la lucrarile adunarii la invitatia primarului Craiovei au incercat sa impulsioneze reprezentantii autoritatilor locale pentru a crea departamente puternice care sa acceseze fonduri europene.
Delegatia oficiala care a vizitat ieri Bania a fost compusa din ministrii Radu Berceanu, Vasile Blaga, Anca Boagiu, Sulfina Barbu, Gheorghe Barbu, din presedintele partidului, Emil Boc, si presedintele executiv, Adriean Videanu.
Gheorghe Barbu, la Ministerul Muncii, a aratat ca a reusit, in doar doi ani, sa realizeze o mare parte din programul de guvernare propus pentru cei patru ani de mandat si a apreciat colaborarea cu premierul.
Motivul unei astfel de decizii este, potrivit democratei Sulfina Barbu, acela de a "suplini lipsa de interes a unui Guvern ineficient", a carei guvernare s-ar axa mai degraba pe modalitatile de supravietuire la putere, decat pe informarea populatiei cu privire la conditiile de obtinere a finantarilor europene.
Vicepresedintele PD Gheorghe Barbu atrasese atentia si cu o luna in urma asupra faptului ca scrisorile trimise in preajma alegerilor europarlamentare pot constitui foarte usor un fel de material electoral.
Promovare prin spaga Fostul ministru al Mediului, Sulfina Barbu, a declarat, sambata seara, ca Guvernul Tariceanu II promoveaza produse romanesti prin spaga.
Asa se face ca, spre deosebire de celelalte partide, democratii cer de mai bine de un an de zile renuntarea la taxa, singurul lor sabotor fiind Sulfina Barbu, pe atunci ministrul Mediului.
Sulfina Barbu, presedinta Comisiei, a ridicat si problema stabilirii unor criterii mai clare asupra biodegrabilitatii unui ambalaj sau altul, astfel incat ecotaxa sa nu fie platita si pentru ambalajele biodegradabile, insa Nemirschi a spus ca acest lucru nu cade in sarcina Ministerului, existand un laborator specializat in acest domeniu.
Vicepresedintele Camerei Deputatilor, Adrian Nastase (PSD), a cerut secretarului general al Camerei, Gheorghe Barbu, un raport referitor la veniturile aduse de Centrul Intentional de Conferinte al Parlamentului (CIC), dar si o evaluare a regimului de gratuitati acordate de CIC.
EBA a laudat si flerul presedintelui-tata la femei, in categoria "alegerilor bune" incluzandu-le pe cele doua ministrese - Elena Udrea si Monica Iacob Ridzi -, dar si pe Roberta Anastase si Sulfina Barbu.
Fata de aceasta situatie, administratorul SeaView Media, Ionut Barbu, a declarat ca el doar inchiriaza stalpii pentru care primeste si acceptul primariei si ca pana acum nu a intalnit nici un fel de probleme. ... Ei stiu mai bine care sunt acei stalpi cu probleme", a mentionat Ionut Barbu.
google-analytics.com